onsdag 1 april 2009

Glöm inte

Ibland kan jag sitta i över en timme innan jag kommer på vad jag ska skriva. Det är som att jag inte kan sortera alla tankarna. Jag gillar att strukturera och dela in saker i olika mappar, men när det gäller tankarna går det inte. De bara snurrar runt... Inte alltid, men just nu är det så.

Det finns så mycket som jag vill säga till dig, men just nu känns det som om jag bara upprepar mig. Men det är så viktigt för mig! Jag vill verkligen att du ska förstå.

Jag vill att du ska förstå att du är så älskad. Att det liv du har är så viktigt och att det inte finns någon annan som är som just du. Du är unik i allt du är och jag vet att det låter som en klyscha, men det är ju så det är. Du och ditt liv har en mening och du måste förstå att du inte är en slump.

Kom ihåg att ditt värde sitter i vem du är - inte i vad du gör. Glöm aldrig det...

1 kommentar:

pc sa...

Du har följt Sabinas kamp och skrivit en kommentar i hennes blogg. Därför tänkte jag tala om att jag startat en insamling på Cancerfonden. Den heter "För döda mammors barn. Till minne av Sabina Najjar."

För ett halvår sedan samlade vi i bloggvärlden in över 100.000 kr till Barncancerfonden till insamlingen jag startade under namnet "Den jävla idioten".

Du kan skänka 50 kr direkt genom att sända ett SMS med texten Besegra 9 till telefon 72900.

Sabina skrev flera gästbloggsinlägg i bloggen Enbart. Hennes sista var också en av de mest gripande. http://enbart.blogg.se/2009/january/090117-enbart-gb-av-sabina.html

Jag hoppas att du vill sända några SMS och skänka pengar till Cancerfonden. Kopierar gärna texten och sprid den vidare.

Tack för att du bidrar. Sänd en extra tanke till Sabinas små barn! http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Peter PC Carlsson