tisdag 18 november 2014

Och det gick hur?

Om det är så att läkaren har ringt idag?

Svar nej...

Vet inte vad jag har att vänta mig. Ok, om man är lite sen, men man bör i alla fall ringa samma dag som man har tid i alla fall. Det är vad jag tycker.

Om jag inte har hört något på torsdag eller fredag så tänker jag ringa och kolla när hon har tänkt att ringa. Om inte annat så behöver jag nytt recept på en av medicinerna.

Så hur har dagen förlöpt då?

Jo, jag har fått i mig mat utan att må alltför märkligt. Duschat, städat och kört ett par maskiner tvätt. I morgon blir det väl att styra upp lite i köket, ta hand om blommorna och registrera lite räkningar.

När man jobbar mycket vill man bara vara ledig. Men när man mitt i det blir ofrivilligt ledig, blir man bara rastlös. Måste ju hålla mig hemma.

Känns mest schysst mot kollegor och vänner att stanna hemma även i morgon. Då har jag hållit mig hemma i 48 timmar efter sista symptom och det är vad de flesta sidor på nätet säger.

Så nu sitter jag här. Med en mage som protesterar lite nu och med en huvudvärk som förhoppningsvis hjälps åt av lite medicin. Ska ta en kopp te om en liten stund och fortsätta kolla på tv.

That's my life right now...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så länge sen jag tittade in hos dig... Ledsen att läsa att utmattningen har kommit ikapp dig igen. :-( Jag ägnar dagarna åt att grubbla om jag också är utmattad, trots att jag verkligen inte tror det själv. Med en märklig och okänd sjukdom som det finns både okunskap och fördomar om är det lätt att sluta lita på sig själv. Vad skönt att jag kunde uttrycka det här. Svårt på min egen ickeanonyma sida. Vi får se om du listar ut vem jag är om jag är anonym här. :-)
Välsignelser och kramar, med önskan om ljus och hopp i advent.

Cece sa...

Kära du! Jo, jag tror nog att jag har listat ut vem du är, men jag ska inte avslöja dig. Har en god vän som lider av samma sjukdom som du så jag kan förstå din känsla. Ser samma hos henne.
Önskar att du ska få må så bra som du kan!
Kramar om!

Anonym sa...

Tack! <3